duminică , 5 iulie 2020 11:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Încă un jucător de la CSM Poli Iași a semnat un nou contract cu gruparea din Copou

După ce Andrei Sin şi Narcis Bădic şi-au prelungit contractele cu CSM Poli Iaşi, un alt jucător important al echipei în sezonul trecut a acceptat să continue în Copou. Aflat şi el la final de contract, mijlocaşul Ionuţ Cioinac (27 de ani) a ajuns la un acord cu preşedintele Adrian Ambrosie şi a semnat un nou angajament cu CSM Poli, valabil un sezon, scrie prosport.ro.

”Am refuzat orice ofertă de la alte cluburi pentru a rămâne la Iaşi. Politehnica e clubul unde am avut un sezon fantastic şi vreau să rămân să ne batem sezonul viitor pentru locurile 1-4. Mulţumesc celor de la club care au avut încredere în mine şi sper să nu-i dezamăgesc”, a declarat Ionuţ Cioinac pentru site-ul clubului.

^

La rândul său, antrenorul Politehnicii, Flavius Stoican, s-a declarat mulţumit că nucleul de bază din sezonul recent încheiat va fi păstrat la echipă: “Cioinac este un jucător care, deşi nu iese în evidenţă foarte mult, este foarte util echipei. Mă bucur că va continua la noi şi că, având acest grup bun de jucători cu care am reuşit o performanţă importantă, putem spera la mai mult de la sezonul viitor”.

reclama adnow

loading...

Recomandări

Se caută soluții alternative de transport public aerian / subteran în orașul nostru

În cursul zilei de ieri, 3 iulie, a fost semnat un contract de servicii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *