marți , 26 octombrie 2021 2:11 pm
Iasi booked.net
-1°C

În sezonul rece, DLEP Iaşi sprijină persoanele vârstnice să obţină acte de identitate

Campania „Prioritate la identitate”, o tradiţie a Direcției Locale de Evidență a Persoanelor Iaşi, prin care aceasta parcurge anual toate comunele arondate în scopul punerii în legalitate a persoanelor fără acte de identitate valabile, va avea din această lună o nouă componentă.

„Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile din sezonul rece, precum și în vederea sprijinirii persoanelor vârstnice și netransportabile, Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Iaşi informează cetăţenii despre posibilitatea deplasării staţiei noastre mobile la domiciliul acestora sau la cele internate în unităţi sanitare ori de ocrotire socială. Activităţile constau în preluarea imaginii folosind echipamentele foto-digitale din dotare, primirea documentelor şi, ulterior, eliberarea actului de identitate”, a explicat Marius Bodoga, director executiv al DLEP Iaşi.

Solicitările pot fi făcute de către persoanele interesate (aparţinători) direct la sediul DLEP din Iulius Mall, etaj 2, iar pentru detalii se poate folosi adresa de e-mail evp@dlep-iasi.ro

Prestarea acestui serviciu se face gratuit.

Dovada stării de sănătate a persoanelor care se află în imposibilitatea de a se deplasa se va face printr-un document justificativ.

Recomandări

Cartea de identitate falsă procurată cu ajutorul unui prieten

Cartea de identitate falsă procurată cu ajutorul unui prieten a fost descoperită de poliţiştii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *