luni , 29 noiembrie 2021 12:18 am
Iasi booked.net
-1°C

În atenția persoanelor care prezintă simptomele infecției cu noul coronavirus

Ca urmare a răspândirii fără precedent a infecției cu noul coronavirus, numărul de persone simptomatice care solicită testări la domiciliu a depășit o medie de 600 de cazuri pe zi. Dată fiind situația extrem de gravă cu care se confruntă județul Iași, Direcția de Sănătate Publică Iași a suplimentat numărul de echipe care se deplasează în teritoriu, de la 10 la 17 cu sprjinul altor instituții, care au pus la dispoziție mașini.

Cu toate acestea, solicitările foarte multe din ultima perioadă, îngreunează acoperirea în timpul cel mai scurt a întregii arii de activitate. În consecință, dorim să asigurăm cetățenii județului Iași de faptul că facem toate eforturile pentru a ajunge în timpul cel mai scurt la toți cei care solicită testarea la domiciliu prin medicul de familie. De asemenea, rugăm pe cei care prezintă simptome tipice acestei boli, să anunțe medicul de familie, să se izoleze la domiciliu și să aștepte sosirea echipelor Direcției de Sănătate Publică sau ale Serviciului Județean de Ambulanță, pentru prelevarea probelor necesare testării.

Precizăm că, în ciuda eforturilor noastre, pot exista și situații în care timpii de răspuns pentru testare pot crește, în funcție de numărul de solicitări existente în fiecare zi.

Vă mulțumim pentru înțelegerea de care dați dovadă și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a putea răspunde în cel mai scurt timp solicitărilor.

Recomandări

Mai multe muzee din Iași deschise pe 30 noiembrie și 1 decembrie

1 decembrie, Ziua Națională a României, este marcată la Muzeul Municipal „Regina Maria” Iași prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *