marți , 18 mai 2021 5:16 am
Iasi booked.net
-1°C

„În aceste zile vom intensifica măsurile necesare împiedicării răspândirii coronavirusului”, transmite Primarul Mihai Chirica

Municipalitatea îndeamnă populația să stea, pe cât posibil, în casă. Se anunță controale în mijloacele de transport în comun. Utilajele vor începe dezinfecția străzilor și bulevardelor din oraș.

Dragi prieteni,

În aceste zile vom intensifica măsurile necesare împiedicării răspândirii coronavirusului. Permanent vor fi efectuate controale în autobuze și tramvaie și se va face dezinfectarea lor. Vom continua dezinfecția în piețe, parcuri, locuri de joacă, și orice spațiu public. Din această seară, pe tot parcursul nopții, utilajele noastre vor începe dezinfecția străzilor și bulevardelor din oraș.

Vă rog să nu ieșiți din casă decât dacă este neapărată nevoie: la serviciu, la medic sau pentru aprovizionarea cu alimente sau medicamente.

Orice efort pe care îl depunem noi, alături de medici și asistenți, alături de forțele de ordine, de farmaciști și voluntari, înseamnă să câștigăm timp pentru vindecarea cazurilor deja internate, dar și reluarea cât mai rapidă a vieții noastre cotidiene. Acum cea mai bună soluție pentru a rămâne sănătoși este să staţi în casă!

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care se află în prima linie de bătălie: reverențe doctorilor și asistenților, tuturor celor care se ocupă de buna desfășurare a actului medical, polițiștilor și jandarmilor, farmaciștilor, lucrătorilor din industria alimentară și celor care lucrează în supermarketuri, voluntarilor și tuturor celor care doresc să dea o mână de ajutor pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Fac din nou apel la seniorii orașului: stați acasă!

Nepoții și copiii voștri vă vor sănătoși, dar pentru a fi sănătoși trebuie să ieșiți cât mai puțin afară! Acum trebuie doar să vă odihniți acasă! Aveți copii și nepoți care vă pot aproviziona și care vă pot învață ușor cum să comunicați pe internet.
Și, vă rog, să nu uitați: sunt aici, alături de voi, și împreună vom trece cu bine și peste asta! Cereți-mi ajutorul și voi fi prezent!

Respectați normele de igienă, spălați-vă pe mâini și informați-vă numai din sursele oficiale!

Doar împreună vom reuși să trecem peste această perioadă dificilă!

Recomandări

Deși rata de infectare a scăzut, municipiul Iași rămâne în scenariul roșu

Un număr de 13 localități din județul Iași sunt în continuare în scenariul roșu. Cea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *