miercuri , 1 decembrie 2021 4:01 am
Iasi booked.net
-1°C
Woman using rag and sprayer for cleaning table with colleagues in kitchen

Împreună facem ECHIPA perfectă! Scapă de grija curațeniei, apelând la serviciile CleanLux IAȘI

Sunteți obosiți să jonglați constant între muncă și responsabilitățile pe care le aveți față de familie? V-ați săturat să vă petreceți puținul timp liber pe care îl aveți făcând curățenie, fapt care vă împiedică să vă bucurați de activitățile preferate? Atunci deja aveți o mulțime de motive pentru a apela la serviciilee CleanLux Iași!

CleanLux Iași poate rezolva aceste probleme pentru dumneavoastră și astfel vă puteți oferi timp pentru a face lucrurile pe care le doriți sau pentru a petrece timp cu familia și prietenii!

Sunt zeci de companii individuale de curăţenie în Iaşi, fiecare oferind o singură primă impresie cu care să câștige încrederea clienților săi. Echipa CleanLux Iași consideră că o impresie de durată se face prin calitatea serviciului oferit, primul indiciu fiind, curăţenia!

V.L., angajată în cadrul CleanLux Iași: ”Pentru o curățenie care se ridică la cele mai înalte standarde, aveți nevoie de o echipă dedicată de specialiști instruiți, acea echipă o găsiți la CleanLux Iași”

V.L. angajată în cadrul CleanLux Iași ne-a declarat că serviciile profesionale oferite de CleanLux Iași vor contribui la buna desfășurare a tuturor activităților, indiferent că vorbim despre curățenia apartamentelor, caselor, birourilor ori spaţiilor comerciale.

”Curățenia reprezintă o necesitate, astfel că serviciile profesionale oferite de CleanLux Iași vor contribui la buna desfășurare a tuturor activităților, indiferent că vorbim despre curățenia apartamentelor, caselor, birourilor ori spaţiilor comerciale.
Ajungem la fiecare vizită cu toate materialele necesare pentru curățarea completă a spațiilor clienților noștrii.
Înțelegem că oamenii sunt diferiți si astfel, doresc servicii diferite. De aceea, oferim o serie variată de opțiuni în ceea ce privește curățenia”, a declarat V.L.

 V.L: ”Persoanlul este vaccinat și testat periodic, pentru o mai bună și sigură desfășurare a activităților”

Totodată, V.L.  a ținut să menționeze că atât ea cât și colegele sale sunt vaccinate și testate periodic pentru a nu exista probleme în buna desfășurare a activităților.

Totodată, echipa CleanLux Iași își apreciază clienții și nu își doresc să le pună sănătatea în pericol.

”În cadrul CleanLux Iași, persoanlul este vaccinat și testat periodic. Au fost create circuite și au fost implementate reguli stricte artât pentru testarea echipei, cât și pentru igienizarea tuturor spațiilor, încât sănătatea nimănui să nu fie în pericol”, a mai declarat V.L.

Pentru mai multe detalii despre serviciile și tarifere CleanLux Iași, puteți consula site-ul acestora: Clean Lux Iasi

Recomandări

A riscat și a dat LOVITURA! Povestea Aqua Cleaning IAȘI – una dintre cele mai căutate firme de CURĂȚENIE

Scapă de grija curațeniei, apelând la serviciile Aqua Cleaning Iași Piaţa de servicii de curăţenie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *