sâmbătă , 28 noiembrie 2020 11:49 pm
Iasi booked.net
-1°C

Important pentru clienții Enel. Facturi prin sms

Începând cu luna octombrie, clienții Enel pot opta să primească factura la energie prin SMS.

Potrivit unui comunicat Enel, serviciul se adresează clienţilor care folosesc tot mai puţin e-mailul ca mijloc de corespondenţă, ca alternativă la serviciul de trimitere pe e-mail. Factura prin SMS vine şi în întâmpinarea celor care nu au acces la internet pe telefon mobil.

Opțiunea este gratuită și poate fi activată de către toţi clienţii rezidenţiali cu contracte de energie electrică şi/sau gaze naturale.

Astfel, în momentul emiterii facturii clienţii, Enel vor primi un SMS cu detaliile acesteia: data emiterii, ID-ul facturii, valoarea facturii curente, totalul de plată la data emiterii (în cazul clienţilor cu facturi restante), codul de plată, un număr de telefon unde pot suna pentru a asculta informaţii despre facturile lor, precum şi un link personalizat. La accesarea linkului, clienţii vor fi direcţionaţi către o pagină web de unde vor putea descărca atât factura curentă, cât şi facturile anterioare în format PDF, vor putea vizualiza numărul de kWh facturaţi şi plăti online„, se arată în comunicatul Enel.

Recomandări

Facturi mai mici la gaz pentru ieșeni!

Consumatorii casnici ieșeni care folosesc gazele naturale pentru încălzire ar putea plăti facturi mai mici cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *