duminică , 16 mai 2021 9:49 pm
Iasi booked.net
-1°C

Împlinirea a 100 de ani de la actul aderării coloniștilor germani la Unirea Basarabiei cu România

Unul dintre momentele de referință ale Programului Centenar al Primăriei Municipiului Iași (2017-2020) îl constituie dezbaterea intitulată România multiculturală. Germanii, prilejuită de împlinirea a 100 de ani de la actul aderării coloniștilor germani la Unirea Basarabiei cu România.

Evenimentul va avea loc joi, 7 martie 2019, începând cu ora 9.00, în Sala H1 (Corpul H, Casa Catargi) a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și este organizat de Primăria Municipiului Iași, în parteneriat cu Centrul de Istorie a Secolului 20 din cadrul Facultății de Istorie a Universității, scrie curierul-iasi.ro.

Alocuțiunile Primarului Municipiului Iași, a domnului prof. univ. dr. Petronel Zahariuc, Decanul Facultății de Istorie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, a domnului prof. univ. dr. Alexander Rubel, Directorul Institutului de Arheologie din Iași, și a domnului prof. univ. dr. Daniel Șandru, Coordonatorul Programului Centenar al municipalității ieșene pentru perioada 2017-2020, vor fi urmate de comunicările academice ale unor cunoscuți istorici din România și din Republica Moldova.

Recomandări

UAIC găzduiește dezbaterea „Virusarea legitimității în post-democrație”

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) va găzdui vineri 16 aprilie 2021, începând cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *