joi , 24 ianuarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Imagini surprinzătoare: oraș din Georgia, invadat de puișori de găină. Ce s-a întâmplat! (VIDEO)

Responsabilii unei ferme avicole au aruncat într-o groapă de gunoi sute de ouă, considerând că erau stricate, dar, după câteva zile, o legiune de pui a invadat un oraş din Georgia.

 

O eroare umană a „pictat” cu galben micul oraş georgian Marneuli, situat la numai 30 kilometri de Tbilisi, capitala Georgiei. Printr-o întâmplare neobişnuită, străzile sale s-au umplut dintr-odată cu pui de găină, fără o explicaţie aparentă.

Motivul? O fermă avicolă a abandonat într-un depozit de deşeuri de lângă acest oraş sute de ouă. Proprietarii fermei au crezut că ouăle sunt stricate şi le-au aruncat imediat, nedorind să piardă timpul.

Fermierii, care nu au comentat încă acest caz, nu s-au gândit niciun moment că deşeurile din depozitul de gunoi, resturile putrezite şi căldura ar putea favoriza clocitul ouălor. Dar acest lucru s-a întâmplat. La câteva zile după ce au fost abandonate, ouăle s-au spart şi au ieşit sute de puişori din ele. Depozitul de gunoi a acţionat ca un incubator autentic, oferind puişorilor condiţiile ideale de a ieşi din găoace.

Potrivit presei locale, după ce au spart coaja şi au început să circule liberi prin depozitul de deşeuri, puişorii au început o călătorie la viteză maximă spre Marneuli, unde mulţi dintre ei au fost adoptaţi de locuitorii acestui mic oraş.

Unii au profitat de ocazie şi au înregistrat călătoria lor de la depozitul de gunoi în oraşul georgian, călătorie care s-a răspândit, de asemenea, pe reţelele sociale, scrie Epoch Times.

Recomandări

50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către URSS: peste 400 de morți au lăsat în urmă tancurile sovietice (VIDEO)

Marți se împlinesc 50 de ani de la înăbuşirea de către tancurile sovietice a mişcării …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *