marți , 18 mai 2021 4:47 pm
Iasi booked.net
-1°C

Imagini horror la urgențe! A ajuns cu degetele într-o pungă după ce a tăiat cu flexul o scândură!

Un tânăr de 35 de ani din Popeni a ajuns la spitalul din Bârlad cu degetele de la o mână într-o pungă, după ce a încercat să taie cu flexul o scândură.

Într-un moment de neatenţie, evenimentul fiind neclar, bărbatul a scăpat cumva flexul, retezându-şi degetele de la mâna stângă.

Valerică, un tânăr de 35 de ani din comuna Zorleni, a ajuns la Spitalul din Barlad cu două degete de la mâna stângă, retezate cu flexul. El ar fi lucrat în curte şi tăia o scâdură, când, într-un moment de neatentie, a scapat flexul, care i-a retezat doua degete de la mana stanga.

Auzind ţipetele de durere ale tânărului, familia a sunat la 112. Echipa SMURD a preluat victima, cu tot cu cele doua degete retezate si l-a transportat la CPU Barlad.

„Pacientul adus din localitatea Popeni prezinta plaga taiata, degetele 2 – 3 de la mana stanga si in regiunea tenara stanga. Urmeaza evaluarea sa de catre medicul de la Chirurgie Plastica”, a declarat medicul Angelica Gramaticu, purtatorul de cuvant al Spitalului din Barlad. Cel mai probabil se va incerca reconstructia mainii prin atasarea degetelor retezate, scrie vremeanoua.ro.

Recomandări

O femeie de 60 de ani a fost operată la Iași de o tumoră cerebrală

O femeie de 60 de ani a primit o a doua șansă la viață după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *