duminică , 26 septembrie 2021 12:11 pm
Iasi booked.net
-1°C

Imaginea durerii la Bacău

Așa arată acum imaginea durerii, rămasă după accidentul de la Bacău în care 7 persoane și-au pierdut viața.

O întreagă familie a fost ucisă în urmă cu doar câteva zile în accidentul grav din Bacău, atunci când un microbuz ce transporta mai mulți pasageri s-a izbit din plin de autoturismul condus de Florin Huluță, unde îi avea alături pe soția sa, dar și pe copiii lui, de 7 ani și 3 luni.

În urma incidentului grav au murit șapte persoane, iar din autoturismul făcut praf de către microbuz, Ionela Huluță, soția șoferului, dar și cei doi copii nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

Din păcate, în urma accidentul alte patru persoane din microbuz au fost ucise, iar acestea de asemenea făceau parte din aceeași familie. Impactul violent al accidentului nu le-a lăsat nicio șansă de supraviețuire, iar acum apropiații sunt împietriți de durere că trebuie să-și conducă la groapă rudele.

Tragedia din Bacău e consideră cea mai mare din ultimii doi ani, asta deoarece într-o fracțiune de secundă 7 persoane au murit. În acel moment a fost activat planul roșu de intervenție, iar mai multe autospeciale au ajuns la fața locului.

Recomandări

Trei tineri au murit, după ce s-au rostogolit cu mașina

Trei tineri cu vârste între 14 şi 19 ani au murit, în noaptea de vineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *