luni , 18 ianuarie 2021 3:00 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ieșenii vor revanşa în faţa campioanei, Viitorul

CSM Poli Iaşi va juca, în Vinerea Mare, primul meci din play-off în Copou, cu campioana Viitorul, echipă în faţa căreia a pierdut ambele meciuri din sezonul regulat. Ieşenii au primit multe aprecieri pentru evoluţiile din deplasare cu CFR Cluj şi FCSB, ambele pierdute la limită, dar pe fondul unui joc bun, iar vineri speră să spargă gheaţa şi să obţină primele puncte în grupa de elită.

Preşedintele executiv al lui CSM Poli Iaşi, Adrian Ambrosie, este convins că echipa sa se poate impune în partida cu Viitorul, dacă va juca la fel cum a făcut-o în deplasarea cu FCSB, scrie Prosport.ro.

„Avem nevoie de un succes atât pentru moralul jucătorilor, cât şi pentru a rămâne cu şanse în cursa pentru locul 4. Chiar dacă are în componenţă mulţi tineri, Viitorul joacă fotbal, are un antrenor foarte bun, dar sperăm să obţinem cele trei puncte. Îmi doresc ca băieţii să se mobilizeze la fel ca în meciul cu FCSB, să facă un meci bun şi să obţinem toate punctele”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

Acesta a făcut un apel la suporteri să vină într-un număr cât mai mare la stadion, vineri, pentru a ajuta echipa să obţină primul succes în play-off.

Iaşul nu va conta în partida cu Viitorul pe doi jucători importanţi. Fundaşul stânga Narcis Bădic a suferit o ruptură musculară şi va lipsi cel puţin două săptămâni, în timp ce mijlocaşul central Ionuţ Cioinac îşi va ispăşi etapa de suspendare, după ce a fost eliminat în meciul cu FCSB.

Recomandări

Ocolirea Iașului prin est: un drum 29 km în valoare de 65 mil. euro

Un proiect inițiat la nivelul societății civile începe să prindă contur: realizarea variantei Est a centurii ocolitoare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *