miercuri , 23 septembrie 2020 12:21 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ieșenii sunt chemați în stradă pe 10 august, pentru a protesta împotriva Guvernului!

La un an de la violenţele jandarmilor de la protestul diasporei, pe Facebook este anunţat un nou miting pentru data de 10 august. Acesta va avea loc în Piața Victoriei din București, însă manifestații similare se vor organiza și în alte localități din România.

În București, protestul va începe la ora 17.00, când protestatarii se vor strânge în Piaţa Revoluţiei, la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). La ora 19.00, din faţa sediului MAI va începe un marş spre Guvern. La protestul de anul acesta „Diaspora revine Acasă! 10 August 2019, TOŢI în Piaţa Victoriei!” sunt aşteptate aproximativ 250.000 de persoane, potrivit organizatorului.

A mai rămas foarte puţin până la 10 August 2019. Aproape nimic nu s-a schimbat, cu excepţia faptului că Dragnea a intrat la puşcărie. În continuare, însă, îi avem pe Tăriceanu, Dăncilă, Şerban Nicolae, Nicolicea, Iordache, Pleşoianu, iar lista poate continua”, afirmă organizatorii evenimentului din 10 august.

Protestatarii spun că, în continuare, dosarul 10 August este nerezolvat, ba mai mult, a fost mutat la DIICOT, acolo unde PSD şi-a pus omul de încredere în urmă cu aproximativ un an jumătate.

Recomandări

Diaspora va putea vota timp de două zile la alegerile parlamentare

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Diaspora va putea vota timp de două zile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *