marți , 7 decembrie 2021 8:58 am
Iasi booked.net
-1°C

Ieșenii se pot vaccina în cabinetele medicilor de familie

Pentru eficientizarea procesului de vaccinare, în etapa actuală, această activitate se derulează la nivelul județului Iași și prin cabinetele medicilor de familie.

Medicii de familie vor asigura informarea, programarea la vaccinare, administrarea vaccinului conform schemei complete de imunizare în cabinetul propriu, monitorizarea și raportarea reacțiilor adverse pentru persoanele aflate pe listele proprii, pentru persoanele care nu au medic de familie și pentru persoanele care se află pe lista unui medic de familie care nu a încheiat contract cu CAS Iași pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Numărul persoanelor imunizate va fi proporțional cu numărul dozelor de vaccin distribuite către medicii de familie conform cererilor transmise la Direcția de Sănătate Publică Iași. Programările pentru vaccinare se fac pe listele deschise de fiecare doctor în cabinete, iar acesta își va stabili programul de imunizare. Vaccinul pus la dispoziția medicilor de familie este Johnson & Johnson, se administrează într-o singură doză și poate fi făcut tuturor persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Recomandări

O mașină a luat foc după un accident rutier pe strada Anastasie Panu Iași

În această seară, un autoturism a fost cuprins de flăcări în urma unui accident rutier …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *