Ieșenii se pot bucura de relaxare în toate cele trei baze de agrement ale municipalității

Date:

Baza de Agrement Ciric, Ștrandul Municipal și Plaja Nicolina îi așteaptă pe toți cei care vor să se reconforteze în sezonul estival.

Baza de Agrement Ciric oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului liber. Intrarea la piscine, care include și șezlongul, costă 18 lei pe zi de persoană, pentru abonamentul cu 10 intrări achitându-se 143 de lei.

Varianta de intrare la piscină fără închirierea unui șezlong costă 13 lei, în timp ce un abonament cu 10 intrări la piscine pentru un copil până în 10 ani, un adult din categoria pensionari, studenți, veterani de război, deținuți politici, revoluționari, persoane cu handicap gradul 1 (grav) costă 71 de lei, pentru o zi plătindu-se doar 8 lei.

Accesul timp de o oră la terenurile de sport multifuncționale se face contra sumei de 71 de lei, pentru două ore plătindu-se 95 de lei. O oră petrecută pe terenul de tenis de câmp costă 24 de lei, în timp ce închirierea pentru două ore presupune plata a 35 de lei.

Închirierea unei bărci sau hidrobiciclete timp de o oră costă 24 de lei, pentru 30 de minute plătindu-se 11 lei.

La Plaja Nicolina biletul de intrare costă 8 lei, copiii cu vârsta sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Pensionarii care au o pensie sub 1.500 de lei pot opta pentru un abonament cu 10 intrări la prețul de 11 lei. Luptătorii în revoluție, veteranii și văduvele în război, deținuții politici, persoanele cu gradul I de invaliditate au acces gratuit. Tariful la nămol este de 2 lei, în timp ce umbrelele și șezlongurile pot fi închiriate cu 5 lei pe zi.

Intrarea la Ștrandul Municipal se face achitând un bilet de 11 lei, copiii sub 7 ani și pensionarii plătind 3 lei. Luptătorii în revoluție, veteranii și văduvele în război, deținuții politici, persoanele cu gradul I de invaliditate au acces gratuit, iar umbrelele și șezlongurile pot fi închiriate cu 5 lei pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

UAIC a deschis noul an universitar la Extensiunea Chișinău

Marți, 3 octombrie 2023, la ora 11.30, în Aula...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează joi, 12 octombrie 2023, ora...

Filarmonica MOLDOVA din Iași vă invită la primele două concerte din luna octombrie

VINERI, 06 octombrie 2023, va avea loc la Casa de Cultură...

Studenții de la Universitatea „A.I.Cuza” vor beneficia de abonamente CTP Iasi la preț redus

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a semnat...