duminică , 26 septembrie 2021 12:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ieșenii sărbătoresc Ziua Națională a Ambulanței

Astăzi este marcată Ziua Națională a Ambulanței. La Iași, angajații din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță s-au adunat în fața instituției și au pornit sirenele timp de două minute.

Managerul SAJ Iași, Georgeta Ivașcu, a declarat că Serviciul de Ambulanță este suprasolicitat, numai în jumătate de an fiind înregistrate aproape 82 de mii de apeluri.

Expunerea este la tot ce înseamnă factorii de mediu. Începând de la cei atmosferici, să zic așa, de la presiunea justificată, să știți, a aparținătorilor, pentru că este foarte greu atunci când vezi că mama, tata de lângă tine este într-o stare foarte, foarte gravă. Nu este ușor. În schimb, din punctul meu de vedere, și puteți întreba și din cei care lucrează în cadrul SAJ Iași, eu zic că este o meserie frumoasă. Aici chiar practici medicina. Trebuie să faci ceva și în funcție de ce faci în acel moment, în acele secunde s-ar putea să depindă viața acelei persoane. Numărul solicitărilor, din păcate, este în continuă creștere. Am întrebat la dispecerat și era înregistrată solicitarea cu numărul 81.720 și suntem abia la jumătatea anului”, a spus managerul SAJ Iași, Georgeta Ivașcu.

Recomandări

Zilele comunei Tomești 2021

Miercuri, 8 septembrie 2021, de sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, au loc o serie de evenimente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *