vineri , 20 septembrie 2019 12:30 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ieșeanul Vlăduţ Simionescu, medaliat cu bronz la turneul Grand Slam de la Baku

Sportivul român Vlăduţ Simionescu a cucerit medalia de bronz la cat. +100 kg, ieri, la turneul de judo Grand Slam de la Baku (Azerbaidjan), scrie Agerpres.

Simionescu a intrat direct în optimile de finală, unde l-a învins pe austriacul Danile Allerstorfer, dar apoi a pierdut în sferturi în faţa rusului Anton Krivobokov. În recalificări, Simionescu a dispus de azerul Rustam Koţoiev, pentru ca în meciul pentru bronz să se impună în faţa belarusului Aleksandr Vahoviak.

Tot la cat. +100 kg, Mircea Croitoru a câştigat în primul tur în faţa sauditului Rakan Zaidan, dar a pierdut în optimi în faţa ucraineanului Iakov Hammo.

La cat. 100 kg, Ionuţ Văsian s-a impus în primul tur în faţa lituanianului Rokas Nenartavicius, dar apoi a fost învins de Oleksii Lysenko (Polonia). Luca Kunszabo a intrat direct în turul al doilea, unde a pierdut în faţa austriacului Aaron Fara.

În clasamentul pe medalii, Japonia a ocupat primul loc, cu 2 de aur, 2 de argint, 1 de bronz, urmată de Brazilia, 2-0-1, Azerbaidjan, 1-2-4, etc.

La competiţie au participat 431 de judoka din 56 de ţări, 256 la masculin şi 175 la feminin. România a avut 10 judoka la acest turneu, şapte la masculin şi trei la feminin.

Recomandări

Decanul Facultăţii de Medicină Dentară din Iași transmite că există un mare deficit de asistenți medicali stomatologi

Decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF “Gr.T. Popa” din Iaşi, Norina Consuela Forna, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *