Ieșeanul Vlad CIOBANU la un pas de Campionatul EUROPEAN de futsal din Olanda

Date:

Arbitrul internațional Vlad Ciobanu va participa la un seminar de perfecționare pentru arbitrii de top de futsal (First și Elite Category). Cursul va avea loc în Malta, în perioada 9 – 12 noiembrie 2021.

În cadrul acestui seminar vor fi prezentate teme care vizează uniformizarea deciziilor arbitrilor în cadrul jocului de futsal și vor fi analizate noile amendamente și modificări ale regulamentului de joc. De asemenea, arbitrilor li se va prelucra metodologia de aplicare a sistemului de asistență video, nou introdusă în futsal la Campionatul Mondial din Lituania, care a avut loc în acest an.

Cei 46 de arbitri vor susține o serie de teste fizice și teoretice, în urma cărora vor fi selectați cei mai buni oficiali care vor fi delegați la Campionatul European de anul viitor, din Olanda. Competiția se va desfășura în perioada 19 ianuarie – 6 februarie în orașele Amsterdam și Groningen.

„Mă bucură parcursul internațional de până acum a lui Vlad. Sunt convins că va face o figură frumoasă la cursul din Malta și avem speranțe că în viitorul apropiat va face pasul spre Elite Category. Arbitrajul ieșean are nevoie de astfel de performanțe. Sunt convins că și la fotbal, în câțiva ani, Iașul va avea reprezentanți la cel mai înalt nivel”, a declarat Sorin Boca, președintele Asociației Județene de Fotbal (AJF) Iași.
La acest moment, Vlad Ciobanu este cel mai bine cotat abitru internațional de fotbal în sală, fiind în First Category. Recent, a fost delegat de UEFA să arbitreze la unul dintre cele mai importante turnee din Main Round-ul Champions Futsal League, performanțele sale fiind apreciate de observatorii delegați. La competiția care a avut loc în Italia au participat campioanele Rusiei (Tyumen), Kazahstanului (Kairat Almatîi), Cehiei (SK Plzen) și a țării gazdă (Italservice Pesaro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

A fost stabilit PROGRAMUL pentru Sărbătorile IAȘULUI! Bugetul este de 1.198.000 de LEI

Celebrarea religioasă a Sfintei Cuvioase Parascheva de pe 14...

Biserica Vovidenia din IAȘI a fost RESFINȚITĂ

Duminică, 25 septembire 2022, Biserica Vovidenia din Iași a...

Compania GUVERNULUI ar lua în calcul SISTAREA activității TAROM

Criza de la BlueAir a perturbat serios traficul aerian...