luni , 29 noiembrie 2021 3:13 am
Iasi booked.net
-1°C

Ieșeanul Cătălin Moroşanu spune că este pregătit pentru duelul cu Freddy Kemayo

Luptătorul Cătălin Moroşanu se declară pregătit pentru confruntarea care va avea loc joi seară, la Sala Polivalentă, din Capitală, împotriva francezului Freddy Kemayo, în main event-ul galei Dynamite Fighting Show.

Moroşanu îl va întâlni pentru a treia oară în carieră pe Kemayo. În prima confruntare, de la Amsterdam, Kemayo l-a învins prin KO pe român, iar ulterior, acesta din urmă şi-a luat revanşa câştigând la puncte.

„Pentru mine, acel KO este dureros şi nu îl pot uita, tocmai de aceea am acceptat această provocare. Mi-a rămas întipărit acel eşec şi vreau să arăt că în tot acest timp am acumulat experienţă şi nu va mai fi la fel. Nu voi face pasul înapoi, voi fi ca un tanc în acest meci, voi pune presiune continuă pe Kemayo”, a spus Moroşanu.

Cătălin Moroşanu îşi organizează singur evenimentul, care va începe joi, de la ora 20,00 şi va avea în programul principal alte nume grele precum Benjamin Adegbuyi (locul 2 mondial în topul greilor) şi Ion Pascu (cel mai bine cotat luptător român de MMA), scrie agerpres.ro.

„Au fost două luni în care m-am ocupat atât de organizare şi m-am antrenat de două ori pe zi. Mă bucur că voi avea un meci greu, publicul îşi doreşte confruntări de calitate, iar prin această promoţie acesta e scopul principal. Să readucem meciurile mari din trecut”, a mai afirmat Moroşanu.

Cei 22 de luptători din cadrul galei Dynamite Fighting Show se vor întâlni pentru prima oară miercuri, de la ora 19,00, la iDracula din Centrul Vechi, acolo unde se vor desfăşura conferinţa de presă şi cântarul oficial premergător galei de joi seară.

Recomandări

Roata panoramică a fost montată la Iași

În centrul orașului, lângă primărie, Teatrul Național și mitropolie, municipalitatea a instalat o roată înaltă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *