vineri , 21 ianuarie 2022 6:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ieșeanca Laura Cosoi se pregătește să-și boteze fiica. Unde va avea loc evenimentul

Ieșeanca Laura Cosoi se pregătește pentru un eveniment foarte important din viața ei. În următoarele zile micuța ei va fi creștinată, așa că ea pune la cale totul, pas cu pas.

Laura Cosoi a plecat în prima vacanță alături de soț și fiica lor, spre locul în care micuța va fi botezată: Maramureș. Se pare că vedeta vrea ca totul să fie exact așa cum își dorește, motiv pentru care s-a împlicat în tot ceea ce implică ziua cea mare, scrie spynews.ro.

„După îndelungi dezbateri și negocieri dacă destinația să fie muntele sau marea am optat pentru un road trip și am legat cele câteva zile de hoinăreală de plecarea în Maramureș, unde va fi botezată Rita. Pe drum Rita a fost foarte cuminte, a stat linistită în scaunul ei și a dormit, dar nici nu mă așteptam la surprize neplăcute. Atât timp cât este hrănită, schimbată și nu are gaze, fetița mea se declară mulțumită”, a scris Laura Cosoi.

„Acum aștept să vină și mama la Tg. Mureș și mâine mergem la Coslariu, ca să-i prezint locurile copilăriei mele. Apoi ne vom îndrepta spre Maramureș locul în care o vom creștina pe Rita!”, a mai scris Laura Cosoi.

Recomandări

Tănără româncă, înjunghiată de propria fiică în vârstă de 14 ani. Grozăvia a avut loc în Italia

Scene cumplite într-o familie de români din Miradolo Terme, o comună din provincia Pavia, Italia. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *