marți , 26 octombrie 2021 1:51 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ieșean tras pe dreapta de polițiștii de frontieră! Avea permis necorespunzător

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ţuţora efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

 În data de 15 iunie 2020, în jurul orei 23.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe D.N. 28, în localitatea de frontieră Tomeşti, un ansamblu rutier, format dintr-un autovehicul marca Volkswagen Sharan și o remorcă tip platformă, condus de un cetățean român, în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul pe raza județului Iaşi.

Pe platformă era transportat un autoturism marca Volkswagen Passat.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, oamenii legii au constatat că bărbatul care conducea ansamblul rutier respectiv este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

 

 

Recomandări

Cartea de identitate falsă procurată cu ajutorul unui prieten

Cartea de identitate falsă procurată cu ajutorul unui prieten a fost descoperită de poliţiştii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *