miercuri , 14 aprilie 2021 3:20 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ieșean sedus și șantajat: Percheziţii domiciliare într-un dosar penal de tentativă la tâlhărie calificată şi şantaj

Poliţiştii ieşeni au efectuat patru percheziţii domiciliare într-un dosar penal de tentativă la tâlhărie calificată şi şantaj. Trei persoane au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 6 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au desfăşurat patru percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată şi şantaj.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 6 spre 7 iunie a.c., în urma unei înţelegeri prealabile, un tânăr de 29 de ani s-ar fi întâlnit cu o tânără pe raza comunei Bârnova, moment în care ar mai fi venit trei tineri, iar doi dintre aceştia, având feţele acoperite, i-ar fi lovit autoturismul cu obiecte contondente, tânărul de 29 de ani reuşind să plece. Ulterior, tânăra i-ar fi solicitat bani persoanei, pentru a nu reclama o pretinsă infracţiune, din cercetări rezultând că aceasta ar fi fost în complicitate cu cei trei tineri.

În urma percheziţiilor, trei persoane au fost conduse la audieri, faţă de acestea fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Ulterior, două dintre persoane au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile, iar cea de-a treia persoană va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale, la data de 7 august a.c.

 

Recomandări

Un bărbat din Vaslui a furat 220 000 lei de la o companie

Duminică polițiștii din Vaslui au fost anunțați despre furtul a peste 220.000 lei, care a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *