marți , 11 decembrie 2018
Iasi booked.net
-1°C

Ieșean reținut după ce a furat o sticlă de băutură dintr-un magazin și a bătut agentul de pază

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat de 33 de ani bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că la data de 6 octombrie a.c., acesta ar fi sustras dintr-un magazin din Iași o sticlă de băutură alcoolică, pe care ar fi ascuns-o într-o geantă.

De asemenea, atunci când agentul de pază l-ar fi oprit la ieşirea din magazin, bărbatul ar fi exercitat violenţe asupra agentului de pază, pentru a-şi asigura scăparea. Prejudiciul cauzat este de 50 de lei.

La data de 09 octombrie a.c., în baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptei de tâlhărie, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale.

Recomandări

Cum a fost obligată o firmă mare de bricolaj să achite daune morale de 6.000 de euro unui client care s-a tăiat la picior în magazin

Firma care administrează magazinul de bricolaj a fost obligată să achite daunele pentru un incident …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *