Ieșean prins beat criță la volan, în apropiere de Țuțora

Date:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi era într-o stare avansată de ebrietate.

 

În data de 11 iulie a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora au observat, în apropierea localităţii de frontieră Țuțora, județul Iași, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, care avea o direcţie de deplasare sinuoasă.

Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea mijlocului de transport.

Deoarece la solicitarea lucrătorilor noştri bărbatul nu a putut prezenta niciun document, au fost efectuate verificări specifice în urma cărora s-a constatat faptul că la volanul mijlocului de transport era cetăţeanul român Marius A., în vârstă de 34 ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost dus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi în vederea testării cu aparatul etilotest. Rezultatul testării lui Marius A. cu aparatul etilotest a fost de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Acesta a fost condus la Institutul de Medicina Legală Iaşi în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...