duminică , 29 noiembrie 2020 1:12 am
Iasi booked.net
-1°C

Ieșean internat în stare gravă la spital după ce a încercat să-și incendieze soția

Un bărbat din judeţul Iaşi a ajuns, joi, în stare gravă la spital, împreună cu soţia sa, pe care ar fi încercat să o incendieze, transmite Mediafax.

 

^

Medicii ieşeni au declarat, joi, că un bărbat de 38 de ani, din localitatea Trifeşti, şi soţia sa, în vârstă de 35 de ani, au fost duşi de urgenţă la spital, după ce au suferit mai multe arsuri pe corp, în urma unui incident familial.

„Bărbatul a suferit arsuri de gradul II prin flacără generată de lichid inflamabil (benzină) pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului (craniu şi torace). Acesta a fost internat. Din informaţiile pe care le deţinem, totul ar fi pornit de la un conflict familial, respectiv soţul ar fi aruncat cu benzină spre soţie şi, accidental, s-ar fi stropit şi el. Când ar fi aprins flacăra, soţia s-ar fi ferit, iar bărbatul ar fi suferit arsuri pe o suprafaţă mai mare a corpului”, a declarat, joi după-amiază, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

Conform acesteia, şi femeia a fost internată în spital cu arsuri de gradele I şi II pe aproximativ 5% din suprafaţa corpului, respectiv pe mâna stângă şi pe torace.

 

Sursa: Hotnews.ro

reclama adnow

Recomandări

Ungheni: Un bărbat s-a împușcat în cap de teama unui nou Război Mondial

Un tânăr în vârstă de 35 de ani dintr-o localitate aflată la câțiva km de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *