duminică , 29 martie 2020 4:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ieșean care vine dintr-o zonă afectată din Italia, izolat la domiciliu

Un ieșean care s-a întors recent din Italia, dintr-o zonă afectată de virusul coronavirus, a fost izolat la domiciliu.

Potrivit bzi.ro, după ce a fost controlat la Aeroportul din Iași, medicii au decis că acesta nu va trebui să părăsească domiciliul timp de zece zile, timp în care va fi monitorizat. Dacă apar simptomele specifice virusului acesta va fi internat în regim de urgență.

O femeie din Timiş a alertat, duminică, autorităţile, că fiicele sale se află într-o aeronavă şi vin din zona afectată de coronavirus în Italia. Autorităţile s-au mobilizat şi au făcut verificări, după aterizarea cursei de Bergamo, pe Aeroportul Timişoara. Femeia a anunţat, duminică dimineaţa, că fiicele ei minore se află la bordul aeronavei care urmează să aterizeze la Timişoara şi că vin din zona afectată de coronavirus din Italia unde deja doi oameni au murit şi alţi aproape 100 sunt infectaţi, informează news.ro.

Autorităţile italiene au anunţat că cel puţin 9 oraşe din Lombardia şi unul din Veneto sunt afectate de coronavirus. Au fost închise barurile, şcolile şi alte locuri publice din cauza suspiciunilor de contaminare cu noul coronavirus.

Recomandări

„Probabil luni sau marți vom trece la scenariul 4”, declară profesorul Rafila

Profesorul Alexandru Rafila a declarat sâmbătă la Digi24 că cel mai probabil la începutul săptămânii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *