joi , 19 iulie 2018
Iasi booked.net
-1°C

Iașul găzduiește a 54-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor RAO 2018

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Clinica I Oftalmologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” Iași, Societatea Română de Oftalmologie, Fundaţia Oftalmologică „Diapreg” și Societatea de Medici și Naturaliști organizează în perioada 10 – 12 mai, a 54-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor – RAO 2018, eveniment cu participare internaţională. În paralel, Ordinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenţilor Medicali din Romania (OAMGMAMR) organizează în aceeași locaţie „A 11-a Reuniune Oftalmologică a Asistenţilor Medicali”.

 

Peste 400 de participanţi – medici primari, specialiști și rezidenţi în oftalmologie, alături de asistenţii medicali care lucrează în această specialitate – sunt așteptaţi la lucrările evenimentelor.

Lucrările știinţifice se vor desfășura de-a lungul a 3 zile în sălile Palatului Culturii din Iași.

Tematica ştiinţifică a RAO 2018 este „Provocări și controverse în oftalmologie”, subiect care va îngloba modalităţi variate de prezentare: comunicări, simpozioane, video-proiecţii, e-postere, etc.

Manifestarea se bucură de o participare internaţională semnificativă care va crește calitatea și interesul acestei întâlniri.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 10 mai 2018, începând cu ora 19, la Palatul Culturii din Iași.

Recomandări

Doar șase profesori au obținut nota 10 la titularizare în județul Iași

Rezultatele la titularizarea de anul acesta au fost publicate pe site-ul www.edu.ro, marți 17 iulie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *