marți , 21 septembrie 2021 11:57 pm
Iasi booked.net
-1°C

Iașul găzduiește a 54-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor RAO 2018

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Clinica I Oftalmologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” Iași, Societatea Română de Oftalmologie, Fundaţia Oftalmologică „Diapreg” și Societatea de Medici și Naturaliști organizează în perioada 10 – 12 mai, a 54-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor – RAO 2018, eveniment cu participare internaţională. În paralel, Ordinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenţilor Medicali din Romania (OAMGMAMR) organizează în aceeași locaţie „A 11-a Reuniune Oftalmologică a Asistenţilor Medicali”.

 

Peste 400 de participanţi – medici primari, specialiști și rezidenţi în oftalmologie, alături de asistenţii medicali care lucrează în această specialitate – sunt așteptaţi la lucrările evenimentelor.

Lucrările știinţifice se vor desfășura de-a lungul a 3 zile în sălile Palatului Culturii din Iași.

Tematica ştiinţifică a RAO 2018 este „Provocări și controverse în oftalmologie”, subiect care va îngloba modalităţi variate de prezentare: comunicări, simpozioane, video-proiecţii, e-postere, etc.

Manifestarea se bucură de o participare internaţională semnificativă care va crește calitatea și interesul acestei întâlniri.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 10 mai 2018, începând cu ora 19, la Palatul Culturii din Iași.

Recomandări

Activități de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni

Deschiderea oficială a activităților de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni.  Astăzi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *