duminică , 26 mai 2019
Iasi booked.net
-1°C

Iași – Măsuri de ordine cu ocazia Bobotezei

Cu prilejul sărbătorii religioase ”Boboteza” duminică, 06 ianuarie 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieşeni se vor afla în misiune, pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică la mai multe lăcașe de cult, în Iaşi, Paşcani, Târgu Frumos și Hârlău.

La slujba din curtea Catedralei Mitropolitane din Iași, unde în fiecare an  participă un număr mare de credincioşi, pentru a se păstra ordinea, în jurul recipientelor cu agheasmă se va monta un dispozitiv de protecție, iar accesul în interiorul zonei delimitate pentru a se lua apă sfinţită, se va realiza printr-un culoar special amenajat.

În vederea evitării incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, jandarmii ieşeni recomandă cetăţenilor să manifeste răbdare, să aibă un comportament decent şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

Recomandări

Moarte cumplită pentru o tânără care voia să-și facă o baie

O tânără de 24 de ani, din Deva a fost găsită moartă în cadă, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *