luni , 17 ianuarie 2022 12:44 am
Iasi booked.net
-1°C

IaȘi Cufărul Cu Haine, ediția a III-a la Fab Lab: Este timpul pentru curățenia de primăvară!

„IaȘi cufărul cu haine” vorbește despre ideea de a proteja mediul înconjurător printr-un consum rațional te textile și materiale. Pe 23 februarie ne dăm întâlnire la FabLab să ne pregătim garderoba pentru următorul sezon!

Ai hăinuțe care nu-și mai găsesc locul în dulap? Ești în căutare de chilipiruri? La IaȘi Cufărul cu Haine este locul perfect pentru tine.
Nu te interesează hainele? Pentru tine avem producători locali de la care poți achiziționa mărțișoare și cadouri.

„Totul a pornit de la dorinta de a reduce consumul acesta de haine. Cu toții trecem prin perioade în care adoptăm un anume stil vestimentar pentru o perioada determinată. Cand <depășim moftul sezonier> ne rămân în șifonier piese vestimentare, ajungând, astfel, să cadă dressingul pe noi. În altă ordine de idei, poate că în orașul nostru sunt fete care caută ceea ce noi considerăm a fi demodat și de aici a încolțit ideea pe care o punem în practică de câteva luni încoace”, spun organizatorii Teona Gherasim, Ioana Gamen și Alexandra Ungurean.

Toate detaliile despre eveniment le găsiți pe pagina de Facebook  „IaȘi cufărul cu haine” și în event-ul creat: https://www.facebook.com/events/242633283394761/

Recomandări

O mașină a fost acroșată de trenul Iași – Vaslui

O mașină înmatriculată în judeţul Vaslui, condusă de o femeie în vârstă de 40 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *