marți , 7 iulie 2020 4:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

Iarna face ravagii în Statele Unite şi Canada

Furtunile de zăpadă şi temperaturile scăzute afectează peste 100 de milioane de americani din Vestul Mijlociu şi din statele din Nord-Est.

Sute de zboruri au fost anulate, iar gheaţa şi vizibilitatea redusă au transformat şofatul într-un sport periculos. În Estul Canadei autorităţile au declarat stare de urgenţă după ce sute de maşini au fost îngropate sub omăt şi alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă în mai multe localităţi.

Danny Breen, primar St. John – Singura recomandare pe care o avem pentru oameni este ca aceştia să stea în case, să fie în siguranţă şi dacă credeţi că aveţi vecini care s-ar putea să aibă nevoie de ajutor, puteţi să verificaţi dacă sunt bine şi să vă ajutaţi reciproc până trecem şi peste asta, scrie observator.tv.

Furtunile de zăpadă au paralizat traficul rutier şi aerian în statele din Vestul Mijlociu. Aeroportul din Kansas a fost închis temporar după ce un avion de pasageri a alunecat pe gheaţa depusă pe pista de decolare. Din fericire nimeni nu a fost rănit în incident. Sute de zboruri au fost însă anulate în statele Illinois, Wisconsin, Iowa şi Michigan.

loading...

Recomandări

MAI: România va beneficia de sprijnul SUA în lupta împotriva grupărilor de criminalitate organizată şi a traficului de persoane

Autorităţile române vor beneficia de sprijinul tehnic al partenerilor din Statele Unite ale Americii în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *