duminică , 26 mai 2019
Iasi booked.net
-1°C

Iar nu e liniște la Iași: „Aşa cum sunt lucrurile acum, nu e ok, iar echipa va avea de suferit. E nevoie urgentă de clarificări!”

Tibor Selymes, directorul sportiv al formației Politehnica Iași a anunțat transformări importante la clubul din Capitala Moldovei în această iarnă.

Selymes a anunțat lista jucătorilor de care clubul din Copou se va despărți în această iarnă și a spus că mulţi dintre jucătorii la care Poli a renunţat sau vrea să renunţe vor fi pierderi pentru club.

„E drept, unii dintre jucătorii pe care i-am adus în vară nu au confirmat, din diferite motive. Pe cele medicale, cum a fost la Aguinaldo, nu le puteam anticipa. Alţii, ca Pîrvulescu ori Cobrea, nu s-au adaptat. La Mongongu, care a plecat de mult, sau Roşu au fost sume infime. Eu cred că puteam obţine mult mai mult de la Bekui, Mimoun ori N’Dongala. Bekui a fost golgeter în Oman. Mimoun, care are o vârstă optimă, 26 de ani, format de Paris Saint Germain, a fost titular la echipe bune din liga a doua franceză şi la campioana Sloveniei, Olimpija Ljubljana, unde Poli l-a vândut pe Creţu, care nu s-a impus. Iar noi am reziliat deja cu Mimoun. La 24 de ani, N’Dongala, format de Nantes, câştiga 10 000 de euro pe lună şi era titular la o echipă bună bulgară. A renunţat la jumătate din bani pentru a veni la Iaşi, dar a primit şanse puţine. Dacă primeau mai mult credit, sigur confirmau, aşa cum s-a întâmplat cu Flores şi Sanoh. Sunt convins că mulţi dintre cei la care vom renunţa îşi vor găsi echipe repede. Trecutul e însă trecut, important este ce facem de acum înainte”, a declarat Tibor Selymes.

Directorul sportiv al moldovenilor nu s-a ferit să spună clar că are încontinuare probleme de comunicare cu tehnicianul Flavius Stoican și cu președintele echipei, Ambrosie.

„Înainte de a intra în vacanţă, s-a discutat la nivelul clubului politica de lot pe care o vom duce în această iarnă. S-a stabilit să fie aduşi patru jucători: un portar, pentru că se va renunţa la Cobrea, un stoper, aşa cum am propus şi în vară, un mijlocaş şi un atacant. Asta pentru că se va renunţa la Bekui şi Aguinaldo. Am căutat jucători de acest profil, am avut mai multe propuneri interesante. I le-am trimis lui Flavius Stoican, antrenorul echipei, care a plecat în SUA împreună cu preşedintele Ambrosie imediat după intrarea în vacanţă. Nu am primit niciun răspuns. Aşa cum sunt lucrurile acum, nu e OK, iar echipa va avea de suferit. E nevoie urgentă de clarificări”, a conchis Selymes.

Reunirea formației Politehnica Iași este prevăzută pentru ziua de marți.

Sursa:cancan.ro

Recomandări

Poli Iași a terminat la egalitate meciul cu Hermannstadt (1-1)

Poli Iași și Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată în etapa a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *