marți , 11 decembrie 2018
Iasi booked.net
-1°C

Hyundai căutat de autoritățile din Danemarca, descoperit la Vama Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – jud. Vaslui au depistat un bărbat cu dublă cetăţenie care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca HYUNDAI I30, în valoare de peste 55.000 de lei, căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Danemarca.

 

În data de 06 august a.c., în jurul orei 13.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Alexandru M., cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism marca HYUNDAI I30, an fabricaţie 2017.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de către autorităţile din Danemarca, în data de 04 august a.c..

Cu privire la aspectele constatate, Alexandru M. a declarat că a achiziţionat autoturismul din Danemarca, plătind suma de 11.700 de euro, şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 55.200 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Recomandări

Tânăr din județul Iași identificat după ce a furat din două locuințe

Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Mirosloveşti au identificat un tânăr, de 22 de ani, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *