marți , 18 iunie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Hoți de cai, arestați preventiv după ce au dat atacul prin curțile oamenilor din Țibănești

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iași, Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași au efectuat percheziții domiciliare la persoane bănuite că ar fi sustras un cal și mai multe hamuri. Două persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore.

 

La data de 24 mai a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat (două acte materiale).

În fapt, 4 persoane sunt bănuite că în noaptea de 14 spre 15 mai a.c., ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat de 45 de ani, din comuna Țibănești, de unde ar fi sustras un cal și un ham, cauzându-i un prejudiciu de 3.200 de lei.

De asemenea, în aceeași noapte, aceștia ar fi pătruns în curtea unui alt bărbat, de 54 de ani, din comuna Țibănești, de unde ar fi sustras hamuri, cauzându-i un prejudiciu de 1.600 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat o parte din hamurile susceptibile a fi sustrase, precum și alte bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni.

Au fost conduse la cercetări 7 persoane, iar în urma administrării probatoriului în cauză, au fost reținute de polițiști 2 persoane.

Cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași şi Judecătoriei Iaşi, instanţa dispunând arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Recomandări

Primul Expo-Târg din zona Moldovei, cu mașini de epocă – pe 2 iunie, în Miroslava

Primul Expo-Târg din Zona Moldovei cu mașini de epocă va avea loc pe 2 iunie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *