duminică , 16 mai 2021 12:40 am
Iasi booked.net
-1°C

Horror: Un botoșănean care a stat 20 de ani în pușcărie pentru crimă, și-a bătut iubita cu ciocanul apoi s-a spânzurat

Un bărbat care a stat după gratii 20 de ani, pentru crimă, a atacat ultima dată. Acesta şi-a bătut cu sadism concubina lovind-o cu un ciocan în cap. După ce şi-a vărsat nervi pe partenera de viaţă, bărbatul s-a spânzurat chiar în casa în care locuiau, informează „Adevărul”.

 

Incidentul a avut loc în satul Băiceni, comuna botoșăneană Curteşti. Bărbatul de 57 de ani a ieşit din puşcărie la sfârşitul anului trecut, după o pedeapsă ispăşită în două decenii, Întors în localitatea natală, bărbatul a început o relaţie cu o femeie din sat. S-au mutat împreună iar vecinii spun că se înţelegeau bine.

Marți, la prânz, cei doi au început să se certe. La un moment dat fostul puşcăriaş a pus mâna pe un ciocan şi a tăbărât asupra femeii. Şi-a lovit concubina în cap de mai multe ori lăsând-o într-o baltă de sânge. La scurt timp s-a dus în casă şi s-a spânzurat de o grindă. Vecinii alertaţi de ţipete şi strigăte de ajutor au chemat imediat Poliţia. Oamenii legii l-au găsit pe bărbat spânzurat în casă şi pe femeie rănită grav. Imediat aceasta a fost transportată la spital cu ambulanţa. În momentul de faţă medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viaţa. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, mai arată sursa citată.

Recomandări

Minore din Târgu Jiu arestate după ce au bătut o copilă

Polițiștii au deschis un dosar penal, iar două din cele patru minore au fost reținute …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *