luni , 21 iunie 2021 4:39 am
Iasi booked.net
-1°C

Horoscopul zilei de 9 IULIE. Racii nu au încredere în cei din jur

Horoscopul zilei de 9 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Rac devin neîncrezători și suspicioși cu cei din jur, potrivit  cancan.ro.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se frământă în legătură cu niște chestiuni financiare. Au ajuns la fundul sacului și acum apelează la familie sau la partener pentru a-și întreține în continuare același standard de viață. Nu vor primi cu prea mult entuziasm criticile și atenționările celor dragi care s-au cam săturat să le satisfacă poftele și capriciile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere nativilor să evite cheltuielile inutile.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Horoscopul de azi pentru cei născuți în zodia Taur îi atenționează pe nativi să nu se implice financiar în proiecte chiar dacă par a fi aducătoare de venituri consistente, să evite semnarea contractelor, a actelor și, la modul general, a parteneriatelor. Nu este un context favorabil luării deciziilor sub semnătură.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Gemeni se crează un context astral favorabil distracției, ieșirii cu prietenii și socializării. În unele cazuri, unii nativi Gemeni își vor cere scuze pentru o situație mai veche când au sărit calul și au depășit măsura. La modul general, nativii au parte de energie, sunt bine dispuși, vorbăreți și foarte gălăgioși.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac sunt destul de reticenți și foarte suspicioși la propunerile care vin spre ei astăzi și nu dau mare încredere celor auzite. Preferă să-și concentreze atenția pe situațiile personale sau profesionale pe care le au în prezent și mai puțin să se implice în proiecte noi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor să se manifeste cu rezervare în public, însă să nu evite, ci să asculte propunerile primite.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu se agită, ies la întâlniri și fac planuri, iar la final de zi vor fi dezamăgiți deoarece nimic din ce-și propuseseră realizează că nu au bifat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să nu se implice în discuții cu persoane neserioase și să nu piardă timpul cumpărând vise.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Fecioară se crează un context astral favorabil expunerii în public, iar nativii vor primi aplauze și vor fi admirați și apreciați pentru implicarea socială de care au dat dovadă. Cei care, prin natira meseriei trebuie să vorbească în public, vor avea un real succes astăzi și pot profita din plin de această oportunitate pentru a obține niște aprobări de care au nevoie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de o experiență puternică la nivel emoțional. Este posibil să cunoască o persoană sau să stea de vorbă cu cineva din anturaj care le va schimba modul de percepere a vieții, care le va expune niște argumente de natură să le zdruncine anumite credințe. Nu este exclus contextul religios, iar nativii vor tinde către spiritualitate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion simt că neîncrederea în partener începe să pună din ce în ce mai mult stăpânire pe ei și ca urmare pot deveni extrem de suspicioși și geloși, iar manifestările pot altera relația de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion crează un context favorabil luării unor decizii sau, cel puțin, negocierii la nivel mental a unei viitoare decizii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Săgetător se vor preocupa intens de sarcinile de la locul de muncă și nimic nu va reuși să le capteze atenția. Din păcate, același spor nu îl vor avea și acasă, unde vor intra în conflicte repetate cu partenerul pe tema unor subiecte banale și nu vor reuși să ajungă la niciun consens Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă detașare și obiectivism.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de vești bune la capitolul financiar, unde se pot aștepta să primească o sumă de bani, fie o restanță a unui proiect mai vechi, fie o remunerație, un bonus primit de la locul de muncă. Spre seară sunt înclinați către meditație și caută să se retragă în liniște pentru a pune în ordine un plan pentru întreaga săptămână.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  9 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se simt plini de energie și au nevoie de adrenalină, motiv pentru care nu este exclus să aleagă petrecerile zgomotoase sau activitățile recreative ușor riscante. O parte dintre nativi pot participa la competiții sportive, unde vor fi printre fruntași, în timp ce alții vor prefera să-și consume energia la sala de sport. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere nativilor să fie precauți în acțiunile întreprinse azi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de activitățile gospodărești, dau indicații și își asumă sarcini noi. Vor apărea și mici discuții cu membrii familiei ca urmare a modificărilor făcute în locuință sau ca urmare a noilor cerințe, însă nu vor degenera într-un conflict de amploare, dacă nativii Pești vor fi deschiși la dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să se consulte cu rudele în deciziile majore legate de casă.

Recomandări

De ce este Neti Sandu singură la 61 de ani. Cel mai mare secret al horoscopistei de la Pro TV

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive apariții de pe micul ecran. De ani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *