Horoscopul runelor pentru luna mai

Date:

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru întreaga lună mai, iar mai jos poți afla ce îți rezervă destinul pentru următoarea perioadă.

Ca în fiecare săptămână, Mihai Voropchievici a fost invitat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse. De această dată, chiar în Ajunul Sfintelor Paști, acesta a prezentat darurile runelor pentru toată luna mai.

Cineva se gândește cu ardoare la nativul Berbec pe parcursul lunii mai. Veți primi foarte multe cadouri și veți ști să apreciați tot ceea ce veți primi.

Nativii Taur trebuie să își adune forțele în următoarea lună a lui 2021. Vor trebui să arate cine sunt ei, de fapt, atât acasă, cât și în societate. Vor trebui să iasă în evidență prin calitățile lor.

Nativii Gemeni au parte de o lună deosebită în mai, având parte de forță, tărie și încredere. Atenție, însă, la alimentația zilnică și la sănătate, deoarece sunt lucruri trecute ușor cu vederea.

Racii găsesc în luna mai rezolvări la toate problemele. Se descurcă foarte bine pe toate planurile și sunt o sursă de soluții și idei.

Leul are o lună de așteptări, cu o multitudine de schimbări ce îi așteaptă acasă. Fiți pregătiți pentru ce urmează și abordați cu tact situațiile.

Nativii Fecioară au o lună în care au decis să își facă bagajele și să facă o călătorie, indiferent dacă va fi una de doar câteva zile sau ceva mai de durată.

Balanțele, în luna mai, sunt puse pe bătălii. Nativii se vor certa cu toată lumea, însă nu trebuie să își facă griji pentru aceste mici disensiuni, pentru că se vor rezolva.

Scorpionul are de rezolvat două probleme. Are nevoie de relaxare, dar trebuie să renunțe să își mai facă prea multe griji pentru sănătatea celor din jur.

Nativul Săgetător trebuie să fie pregătit să recepționeze orice mesaje i se adresează. Luna mai este una de comunicare, atât scrisă, cât și verbală.

Nativii Capricorn sunt cu susul în jos în luna mai. Vor primi o veste foarte bună în luna mai. Poate fi vorba și de cadouri surpriză sau de sume de bani importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Apel al salvamontiștilor: Nu mergeți pe MUNTE în pantofi sau SANDALE

După un sezon în care nu a trecut nicio...

SURSE: Guvernul taie fondurile serviciilor SECRETE la rectificarea bugetară

Guvernul condus de generalul (r) Nicolae Ciucă dorește să...

Președintele ANAF a prezentat topul „șmecherilor” care sfidează STATUL

Cea mai mare diferenţă dintre veniturile declarate de un...