vineri , 26 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Guvernul va acorda ajutor de urgență de peste jumătate de milion de lei – Județul Iași pe lista beneficiarilor

Guvernul va acorda o sumă totală de 550.200 lei ca ajutor de urgență pentru 147 de familii sau persoane care au probleme de sănătate sau care au rămas fără locuință. Banii vor ajunge la persoane din 27 de județe. Suma alocată va fi din creditele bugetare aprobate în bugetul Ministerului Muncii și Justiției Sociale.

Potrivit hotărârii de guvern apărute Monitorul Oficial vineri, un număr de 147 de familii sau persoane, vor primi sume de la 500 de lei și până la 10.000 de lei, conform actului normativ publicat în Monitorul Oficial.

Este vorba de persoane care „se află în situații de necesitate ori deosebite și cauzate de incendii, ploi abundente, alunecări de teren, probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială”

Ajutoarele sunt destinate persoanelor din București, dar și din județele Albă, Argeș, Botoșani, Bacău, Buzău, Caraș Severin, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Ilfov, Mehedinți Murel, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea și Vrancea.

Recomandări

Ateneul Național din Iași la ceas aniversar! Mesajul managerului instituției

Zi aleasă la Ateneul Național din Iași unde s-au marcat astăzi 100 de ani de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *