marți , 18 ianuarie 2022 4:40 pm
Iasi booked.net
-1°C

Gust amar după mitingul PSD din Iași. România împărțită în două! Între dezorientare în masă și convingerea că viitorul poate fi mai bun (FOTO/VIDEO)

Nu știm ce și-a dorit PSD să arate sau să rezolve prin mitingul organizat ieri la Iași, însă am văzut cu toții ce a ieșit. Materialele foto și video de la fața locului, au arătat mitingul exact așa cum a fost el, începând de la esență și până la consistență. 

Fără nicio discriminare de vârstă, de rasă, sau din considerente de educație la adresa participanților, nu ne putem preface că nu am rămas cu un gust amar după ziua de ieri, de la Iași.

O mare de oameni adusă de prin satele Moldovei, urcată în autocare, plimbată pe străzile Iașiului și lăsată să-și arate susținerea PSD. Noroc cu vremea bună!

Nu știm dacă asta și-au dorit organizatorii, însă cei mai mulți dintre participanți erau complet dezorientați, unii aflați sub influența băuturilor alcoolice, prea euforici, iar alții stingheri, încercând, cu pancarta în mână, să-și găsească locul în mulțime.

Î.Reporter: De ce ați venit astăzi la Iași?

Răspuns: Să protestez

Î.Reporter: Să protestați împotriva cui?

Răspuns: Asta nu știu. Am venit așa, adus cu valul. Așteptăm să înceapă programul

Au fost mulți, de peste tot din Moldova, și au umplut efectiv Piața Unirii.

Asta a rămas în urma lor

La distanță de ei, după două garduri și două cordoane de jandarmi, au fost ieșenii. Mulți și ei, aproape la fel de mulți ca susținătorii PSD, familii întregi venite pe jos, (de mașini nu se punea problema, orașul fiind paralizat de autocarele parcate peste tot),  din toate colțurile Iașiului, mulți tineri, dar nu numai, cu aceeași convingere în privința viitorului țării noastre. Ei știau de ce sunt acolo.

De fapt, acesta este unul dintre cele mai triste elemente în legătură cu mitingul de ieri. Mulți, cu adevărat, nu știau ce este mitingul, ce înseamnă un protest, împotriva cui protestează, și, de fapt, care este scopul venirii lor în Iași.

 

 

 

 

Recomandări

Filme îndrăznețe și cu povești intense în această săptămână, la Cinema Ateneu

Emoția este readusă pe marele ecran, de data aceasta prin câteva filme îndrăznețe și cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *