marți , 27 iulie 2021 1:22 pm
Iasi booked.net
-1°C

Globurile de Aur 2019, LISTA câștigătorilor. Cine i-a suflat premiul lui Lady Gaga

Vedetele Hollywood-ului au avut parte în noaptea de duminică spre luni de prima mare ceremonie de premiere a anului. Globurile de Aur s-au decernat într-un hotel din Beverly Hills.

Cea de-a 76-a ediţie a galei Globurile de Aur 2019 a fost prezentată de actorii Sandra Oh şi Andy Samberg.

Decernate pentru prima dată în 1944, Golden Globes 2019 recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.

Filmul “Green Book”, cu Viggo Mortensen şi Mahershala Ali în rolurile principale, s-a impus la categoriile “cel mai bun film – comedie/musical”, “cel mai bun actor în rol secundar” (Mahershala Ali) şi “cel mai bun scenariu”.

Pelicula “Roma”, produsă de Netflix, a câştigat două trofee, impunându-se la categoriile “cel mai bun regizor” (Alfonso Cuaron) şi “cel mai bun film străin”.
Tot două premii a câştigat şi “Bohemian Rhapsody”, un film biografic dedicat legendarului cântăreţ Freddie Mercury, care a triumfat la categoriile “cel mai bun film-dramă” şi “cel mai bun actor într-un film-dramă” (Rami Malek).

Cea mai bună actriţă într-o dramă a fost desemnată Glenn Close pentru interpretarea din filmul “The Wife”.

Cel mai bun film de animaţie a fost desemnat lungmetrajul “Spider-Man: Into the Spider-Verse”.

Deși drama muzicală ′’A Star Is Born”, cu Lady Gaga și Bradley Cooper era dată de ”cunoscători” drept posibila mare câștigătoare a acestei ediții, filmul muzical s-a impus doar la categoria “cel mai bun cântec original”, cu piesa “Shallow”, interpretată de Lady Gaga şi Bradley Cooper.

De asemenea, Lady Gaga a pierdut premiul pentru ”cea mai bună actriţă într-o dramă” în fața mult mai experimentatei Glenn Close, pentru interpretarea din filmul “The Wife”.

Iar filmul “First Man” a triumfat la categoria “cea mai bună coloană sonoră”.

În ceea ce priveşte producţiile de televiziune, “The Americans”, produs de FX, a fost desemnat cel mai bun serial dramatic, iar “The Kominsky Method” s-a impus la categoria “cel mai bun serial de comedie”.

“Bohemian Rhapsody” – Globul de Aur pentru cel mai bun film, dramă

“Bohemian Rhapsody” a primit premiul pentru cel mai bun film la categoria dramă.

Pelicula regizată de Bryan Singer, cu Rami Malek, Lucy Boynton şi Gwilym Lee în rolurile principale, se bazează pe istoria trupei britanice de rock Queen și a concurat la această categorie cu “Black Panther”, “BlacKKKlansman”, “If Beale Street Could Talk” şi “A Star Is Born”.

Filmul i-a adus primul Glob de Aur din carieră lui Rami Malek, interpretul liderului formaţiei Queen, Freddie Mercury.

Anul trecut, filmul încoronat la categoria dramă a Globurilor de Aur a fost “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, în regia lui Martin McDonagh.

Continuarea:

Recomandări

Globurile de Aur 2019. Filmul ”A Star is Born”, cu Lady Gaga, ar putea fi marele câștigător

Vedetele Hollywood-ului se pregătesc pentru prima mare ceremonie de premiere a anului. Globurile de Aur …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *