luni , 6 decembrie 2021 8:54 pm
Iasi booked.net
-1°C

Gheorghe HAGI, discurs manifest despre FOTBALUL românesc: eu am selectat fiecare fotbalist din ROMÂNIA!

Cel mai mare jucător român din istorie, Gheorghe Hagi, este chemat de tot mai mulți oameni la echipa națională. Hagi a ținut un discurs prin care arată faptul că el cunoaște absolut toți jucătorii români din ultimii 12 ani, asta pentru că el i-a selectat, el a stat alături de ei de la cele mai mici vârste.

În continuare, Hagi a explicat că are un proiect pe termen mediu și lung, iar dacă va fi susținut, atunci naționala României se va califica la următoarele turnee finale și există chiar potențial de mari performanțe.

”Cunoaște cineva mai bine decât mine jucătorii din ultimii 12 ani din România? Păi, îi știu de la 10-12 ani. Eu le-am dat titlurile la copii, eu eram acolo cu ei și-i vedeam cum joacă. În acești 12 ani, i-am selectat. Îi știu!

Chiar cunosc fotbalul românesc cel mai bine. Am muncit aproape zi de zi pentru a selecta, pentru a forma, pentru a da jucători în fotbalul cel mai mare și uite că au ajuns. Vreți, nu vreți, vor ieși la iveală, nu pot fi alții. Au crescut și o să ne reprezinte.

Veți vedea că în 2026, dați-mi voie să fiu optimist, cu dramul ăsta de încredere pe care-l am, vor face o performanță mai bună ca a noastră, adică la Mondialul din America. Cu proiectul despre care vorbeam. Trebuie să ne depășească, asta trebuie să le spunem!

Va fi un grup mare, vor concura între ei și vor rămâne cei mai buni. În 2026, vor avea 25, 26, 27 de ani, cei mai în vârstă, iar ceilalți 21, 22, și cu talentul pe care-l au, eu zic că pot să ne depășească”, a spus Gică Hagi, la emisiunea DigiSport Special.

Recomandări

Echipa Națională a României joacă duminică, în Norvegia

Echipa naţională a României joacă duminică seară, de la ora 19.00, în deplasare, cu Norvegia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *