miercuri , 5 mai 2021 11:58 pm
Iasi booked.net
-1°C

Gest impresionant făcut de Cătălin Moroșanu pentru tânărul care s-a dus la maternitate călare pe cal pentru a-și vedea soția și bebelușul

Povestea lui Sergiu a impresionat o țară întreagă. Fără să țină cont de faptul că ne aflăm în pandemie de coronavirus și ar putea fi oricând oprit din drum, tânărul a plecat de acasă călare pe cal pentru a merge la maternitate să-i ducă de mâncare soției lui care abia născuse.

Sergiu a devenit cunoscut în mediul virtual după ce un trecător l-a surprins călare pe cal, în drumul său către maternitate pentru a-și vizita nevasta și copilul nou-născut. Deși a fost oprit de mai mult ori de polițiști, având în vedere pandemia de COVID-19, tânărul a dat dovadă de mult curaj și a reușit să-și ducă misiunea la bun sfârșit.

Tânărul în vârstă de 22 de ani este de loc din Răducăneni, însă trăiește împreună cu familia lui la marginea orașului Iași. Pe lângă copilul nou-născut, Sergiu mai are încă două fetițe. Potrivit spuselor sale, bărbatul are o viață modestă, câștigând doar 30 de lei pe zi. El și familia lui locuiesc într-o casă ce măsoară câțiva metri pătrați, cu o singură cameră, însă pe care nu o poate termina din cauza neajunsurilor, informează spynews.ro.

După ce a aflat de povestea lui, Cătălin Moroșanu a fost foarte impresionat de viața lui Sergiu. Așadar, în semn de solidaritate, cunoscutul luptător i-a vizitat acasă și le-a cumpărat de mâncare.

Dovada sa de altruism nu s-a oprit aici, căci acesta are în plan să inițieze o campanie prin care să-i îndeplinească cel mai mare vis lui Sergiu, acela de a avea o locuință. Prin această campanie, Cătălin Moroșanu vrea să-i cumpere o casă.

Opriți-vă din tot ce aveți de făcut și acordați-mi câteva secunde pentru a citi aceste rânduri. Deși nu are o casă a lui și locuiește într-o încăpere improvizată de 6 metri pătrați, Sergiu ne-a oferit o lecție de iubire și umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge.

Asta îmi dă încredere că nu suntem pierduți complet moral și că totul va fi bine, indiferent de greutățile care ne așteaptă. Va fi bine pentru el, pentru noi toți.

Sergiu nu are mașină sau bani de taxi, așa că a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iași unde soția lui a născut un băiețel. O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viață, iar situația dramatică prin care trece întreaga omenire ne arată asta.

Cei care ne conduc trebuie să ia exemplu. Oameni buni, arătați că vă pasă de voi, de semenii voștri. Opriți-vă din a fi răi și hapsâni acum, când întreaga umanitate stă în mâinile voastre.

Ca să nu vă mai țin mult. Sergiu jr a venit acasă alături de mama și e bine sănătos. De luni, vom începe demersurile pentru a putea găsi soluția ca familia formată din 2 adulți și 3 copii mici să aibă parte de o casă adevărată, a postat sportivul.

Recomandări

Unde se relaxează ieșenii în prima zi de Paște

Restricțiile impuse de pandemie, dar și vremea rece i-au ținut pe ieșeni închiși în casele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *