marți , 26 mai 2020 10:14 pm
Iasi booked.net
-1°C

Georgiana Denisa, adolescenta de 15 ani dispărută în Vâlcea, a fost găsită moartă într-o pădure

Sfârșit cumplit pentru o fată de 15 ani, din comuna vâlceană Oteşani, dată dispărută de către părinți în urmă cu o săptămână. Georgiana Denisa Unchiaşu a fost găsită moartă, spânzurată într-o pădure din localitate.

Georgiana Denisa Unchiaşu a fost dată dispărută de tatăl ei luni, 11 mai. Bărbatul a sunat la 112, sesizând că adolescenta a plecat de acasă și nu s-a mai întors, potrivit observator.ro.

Dispariția fetei a fost anunțată la poliție la două zile după ce Georgiana nu a revenit la domiciliu, iar cazul a fost făcut public o zi mai târziu, pe 12 mai, când oamenii legii au cerut ajutorul populației pentru găsirea copilei.

Imediat, agenții de la Secţia 7 Poliţie Rurală Măldăreşti cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Persoane Dispărute al IPJ Vâlcea au demarat căutările.

Timp de cinci zile, poliţiştii au scotocit toată localitatea, au audiat zeci de martori, au scos apa din fântâni cu ajutorul pompierilor. Totul, fără rezultat. Până vineri, 15 mai, când o localnică plecată după ierburi medicinale a găsit cadavrul fetei într-o pădure de pe dealurile din Oteşani.

Surse din anchetă au dezvăluit pentru adevarul.ro că fata de 15 ani trăia o viață de coșmar.

“Vecinii au povestit că era crunt bătută. Toată lumea ştia. Părinţii justificau acest lucru prin faptul că era o cauză pierdută… Prietenelor ei le-a povestit că a fost violată de tată. Acasă, dormeau toţi într-un singur pat…”, au declarat sursele citate.

În telefonul unui amic al fetei au fost descoperite mesaje în care Georgiana îi povestea că a fost batjocorită de propriul tată şi că mama ei ştia despre asta, dar că nu are ce să facă.

În plus, se pare că mai știau și alții despre calvarul pe care-l trăia adolescenta acasă, însă nimeni nu a făcut nimic pentru a o salva pe copilă.

loading...

Recomandări

Adolescenta dispărută de acasă, găsită în județul Galați, la iubit

Simona Cretu, adolescenta de 15 ani, din Dãnesti, fugitã de acasã pe 22 mai, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *