miercuri , 19 ianuarie 2022 2:24 am
Iasi booked.net
-1°C

George Simion, după discuția cu Vlad Voiculescu: ”Trebuie să își dea demisia, e un gest de asumare politică”

George Simion a declarat, duminică, la finalul discuțiilor cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, că a dat un termen de 14 zile pentru a fi luate măsuri concrete în scopul depolitizării conducerii spitalelor, altfel AUR va vota moțiunea simplă.

Liderul AUR a declarat că i-a cerut ministrului Vlad Voiculescu să-și dea demisia, acesta fiind ”un gest de asumare politică”, adăugând că în USR PLUS sunt și alții care pot ocupa funcția de ministru al Sănătății.

O alta propunere a AUR a fost aceea de a declara stare de urgență. ”Trebuie declarată stare de urgență. Trebuie să trecem peste iarnă cu aceste spitale. MApN să ofere generatoare pentru spitale”, a spus liderul AUR.

”Este o stare de urgență. Nu am văzut nicio grabă în Ministerul Sănătății și nici la ministru. Or să mai moară români”, a spus George Simion.

”AUR cere în 14 zile măsuri concrete pentru depolitizarea conducerii spitalelor. Dacă nu există asumări clare, votăm moțiunea simplă”, a mai spus liderul Alianței pentru Unirea Românilor.

De asemenea, George Simion a anunțat că Alianța pentru Unirea Românilor vrea să renunțe la subvenția de la buget dată partidelor parlamentare, iar banii să fie donați pentru construcția unui spital.

Liderul AUR a avut o întrevedere, duminică, cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce susținătorii partidului i-au cerut demisia din fruntea ministerului, seara trecută, ca urmare a incendiului de la Matei Balș.

Recomandări

George Simion nu exclude candidatura la preşedinţia României

Copreşedintele AUR George Simion susţine că nu intenţionează să-şi depună mandatul pentru postul de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *