George Simion, către o senatoare AUR: ”Acum 2 zile ne spuneai cum îți dai DEMISIA și nu mai vrei să auzi de mine”

Date:

Senatoarea AUR Rodica Boancă a spus într-o „confesiune” pe Facebook că sursele care spun că e pe picior de plecare din partid ar trebui să-și facă un control la cap. La comentarii, co-președintele AUR spune că Boancă a zis în partid că pleacă.

„Am să vă fac o confesiune (…) Sursele care mă dau pe mine ca părăsind AUR să își facă un control la cap, le recomand eu un psiholog! Recunosc faptul că, m-am supărat rău în legătură cu situația legată de PMP, pentru că eu detest până la scârbă tot ce înseamnă Băsescu și toată șleahta care a vândut țara mea. De asemenea, nu sunt de acord cu ideea unui pol care să coaguleze …ce? Niște mimoze care au făcut paradă de patriotism doar pentru a ne păcăli? Dar de aici până a gândi că aș pleca eu din AUR spre alt partid e de râs! Dacă aș pleca din AUR aș preda mandatul și m-aș întoarce la școala mea dragă, dar asta numai după ce voi fi făcut tot pentru cauza patriotică reală (…) George Simion și Claudiu-Richard Târziu sunt liderii AUR și trebuie să depășească împreună obstacolele! Sunt frații mei, deopotrivă, orice ar fi”, a scris senatoarea pe pagina ei de Facebook.

La comentarii, co-președintele AUR George Simion i-a scris: ‘Tre sa fii mai temperata. Acum 2 zile ne spuneai cum îți dai demisia și nu mai vrei sa auzi de mine…’.

Senatoarea AUR a răspuns: „Am zis că îmi depun mandatul și mă întorceam la școală, dar m-au sunat colegii și m-au făcut să înțeleg că abandonul nu este o soluție! Restul îți voi spune în privat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pietele din IAȘI se ÎNCHID pentru DERATIZARE! Vezi ce au anunțat reprezentanții EcoPiața

Reprezentanții SC EcoPiața SA au stabilit programul acțiunilor de...

UAIC a câștigat un proiect de peste 8 milioane de EURO pentru DIGITALIZAREA instituției

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a câștigat...

In lipsa IRIGAȚIILOR, oamenii din Coarnele CAPREI se roagă la Dumnezeu pentru PLOAIE

Disperati de seceta prelungita din judet, locuitorii comunei ieșene...

PROIECT: parcare Park & Ride în zona CUG

În scopul reducerii traficului auto și aglomerării intrării în...