George Simion, către o senatoare AUR: ”Acum 2 zile ne spuneai cum îți dai DEMISIA și nu mai vrei să auzi de mine”

Date:

Senatoarea AUR Rodica Boancă a spus într-o „confesiune” pe Facebook că sursele care spun că e pe picior de plecare din partid ar trebui să-și facă un control la cap. La comentarii, co-președintele AUR spune că Boancă a zis în partid că pleacă.

„Am să vă fac o confesiune (…) Sursele care mă dau pe mine ca părăsind AUR să își facă un control la cap, le recomand eu un psiholog! Recunosc faptul că, m-am supărat rău în legătură cu situația legată de PMP, pentru că eu detest până la scârbă tot ce înseamnă Băsescu și toată șleahta care a vândut țara mea. De asemenea, nu sunt de acord cu ideea unui pol care să coaguleze …ce? Niște mimoze care au făcut paradă de patriotism doar pentru a ne păcăli? Dar de aici până a gândi că aș pleca eu din AUR spre alt partid e de râs! Dacă aș pleca din AUR aș preda mandatul și m-aș întoarce la școala mea dragă, dar asta numai după ce voi fi făcut tot pentru cauza patriotică reală (…) George Simion și Claudiu-Richard Târziu sunt liderii AUR și trebuie să depășească împreună obstacolele! Sunt frații mei, deopotrivă, orice ar fi”, a scris senatoarea pe pagina ei de Facebook.

La comentarii, co-președintele AUR George Simion i-a scris: ‘Tre sa fii mai temperata. Acum 2 zile ne spuneai cum îți dai demisia și nu mai vrei sa auzi de mine…’.

Senatoarea AUR a răspuns: „Am zis că îmi depun mandatul și mă întorceam la școală, dar m-au sunat colegii și m-au făcut să înțeleg că abandonul nu este o soluție! Restul îți voi spune în privat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Un MILITAR în vârstă de 22 de ani a fost găsit împuşcat în cap

Un maistru militar în vârstă de 22 de ani...

Deschiderea FESTIVĂ a noului an universitar la TUIAȘI va avea loc în inima campusului LUNI, 3 octombrie

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) deschide noul...

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere IAȘI – FILIT (19-23 octombrie 2022)

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT...

”Zorba Grecul” se joacă sâmbătă, 1 octombrie, la Ateneul Național din IAȘI

Ateneul Național din Iași vă invită Sâmbătă, 1 Octombrie 2022,...