sâmbătă , 24 august 2019 7:50 am
Iasi booked.net
-1°C

GEMSALE – o oază unde găsești tot ce îți trebuie pentru a duce orice creație la superlativ

Gemsale.ro- pietre semiprețioase online

Mărgelele pietre semiprețioase : sunt cel mai frumos cadou al naturii pentru oameni. Frumusețea lor e egalata doar de talentul lor pentru vindecare. Există o paletă extrem de largă din care putem alege ceea ce ne place, luând în considerare o mulțime de criterii, de la culoare și elemente chimice, la corespondențe zodiacale, relația cu chakrele sau influențele numerologice. 

Mărgele și accesorii : sunt o alegere foarte bună atunci când doriți să vă distingeți de colegi, rude sau prieteni prin unice, accesibile și care denotă energie pozitivă și creativitate. Ele au multe proprietăți benefice de care este bine să țineți seamă atunci când le cumpărați.

Chiar dacă nu știți ce anume căutați, lăsați-va purtat de inspirație în alegerea pietrelor pe care, cu drag, vi le oferim, pentru a confecționa accesorii bijuterii.

Cei care poartă mărgele sticlă  din pietre semiprețioase se disting printr-o eleganță deosebită și rafinament, în orice situație s-ar găsi.

Pietre semiprețioase : din punct de vedere estetic, arată frumos sau decorativ, fiind folosite că pietre în bijuterii.  Încă din cele mai vechi timpuri a fost dovedit și acceptat faptul că pietrele semiprețioase au o mare influență, prin proprietățile lor terapeutice și a energiilor pe care le emană, asupra vieții noastre.

La Gemsale găsiți cele mai frumoase accesorii bijuterii handmade.

 

Recomandări

Povestea brandului ieșean La Petite Jupe: ”Suntem artizani de emoții și bijuterii cu personalitate. Ori de câte ori reflectăm la munca noastră, ne dorim să devenim din ce în ce mai buni” (P)

În spatele oricărei povești de success stă o doză mare de perseverență, ambiție și sprijin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *