luni , 29 noiembrie 2021 12:08 am
Iasi booked.net
-1°C

Galați: Taximetrist bătut şi jefuit cu un pistol

Un taximetrist din Galaţi a fost ameninţat cu pistolul şi jefuit de trei clienţi pe care i-au luat cu maşina. Indivizii l-au bătut pe bărbat, după care l-au lăsat fără taximetru.

Totul s-a întâmplat pe şoseaua care leagă Galaţiul de Brăila. Trei indivizi s-au urcat în maşina taximetristului şi i-au cerut să-i ducă la un loc de agrement spre Brăila. Pe drum, unul dintre bărbaţi a scos un pistol şi, sub ameninţare, l-a obligat pe şofer să coboare şi să le dea cheile, scrie expressdedunare.ro.

Între taximetrist și clienți s-a iscat o altercație, în urma căreia șoferul de taxi s-a ales cu o fractură la picior. Clienții au reușit să îi fure mașina și au plecat spre Brăila.

Taxiul furat a fost găsit câteva ore mai târziu, abandonat în Brăila.

În urmă cu 7 ani, un alt taximetrist de la Samatax a fost jefuit și ucis de doi clienți. Bărbatul a luat clienții din stație, pe 27 noiembrie 2012, a anunțat Dispeceratul că iese din oraș și a dispărut fără urmă. Trupul său neînsuflețit a fost găsit aruncat într-o fântână părăsită lângă Costache Negri, câteva zile mai târziu. Ucigașii au fost arestați chiar când încercau să fugă din țară.

Recomandări

Permis de conducere fals, descoperit de poliţiştii de frontieră gălățeni

Poliţiştii de frontieră cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *