marți , 30 noiembrie 2021 6:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Gabi Firea, atac dur la Orban: „Adoarme cu gândul la mine, se trezeşte cu gândul la mine”

Mult aşteptata dezbatere dintre Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, de dinainte de al doilea tur de scrutin, s-ar putea transforma într-un duel între Ludovic Orban, preşedintele Partidului Naţional Liberal, şi Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Totul după ce, seara trecută, staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis a anunţat că a refuzat provocarea Vioricăi Dăncilă pentru o astfel de dezbatere.

În ajutorul şefului statului a sărit Ludovic Orban, care a precizat că ar accepta un duel cu Viorica Dăncilă pornind de la eventuale eşecuri înregistrate de aceasta ca premier, informează observator.ro.

Ulterior, spiritele s-au încins, iar în discuţii s-a implicat şi Gabriela Firea, care l-a provocat la un duel pe Orban.

Ba chiar primarul Capitalei a avut şi un mesaj dur la adresa acestuia: „Ştiu că sunt o adevărată muză pentru domnul Orban. Dânsul adoarme cu gândul la mine şi se trezeşte cu gândul la mine. Îl invit la o dezbatere privind administrația locală pentru a vedea toata țara cât de incompetent e. Îl provoc să discutăm despre București. A fost viceprimar şi nu a făcut nimic. E o adevărată calamitate. Nu citește, nu se informează, nu știe ce vorbește„.

Recomandări

Ludovic ORBAN: Președintele Iohannis mi-a cerut să-l DEMIT pe Raed ARAFAT

Fostul premier și președinte PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la emisiunea Insider Politic de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *