luni , 29 noiembrie 2021 12:19 am
Iasi booked.net
-1°C

Furtuna a făcut ravagii în Constanța

Vântul a doborât copaci peste maşini şi a smuls acoperişuri, iar mai multe străzi au fost inundate, sâmbătă seară, în urma unei furtuni care s-a produs în municipiul Constanţa, relatează Agerpres.

Detaşamentul port a intervenit pentru degajarea copacilor căzuţi pe trei maşini, un acoperiş şi o ţeavă de gaz, pe str. Nehoiu, Poarta 6. (…) La Brotăcei, un acoperiş a căzut peste o maşină. (…) Detaşamentul Fripis intervine la restaurantul Beirut, unde acoperişul a fost luat de vânt şi aruncat pe firele electrice. (…) O schelă a căzut în Mamaia”, a transmis ISU, cu mențiunea că acestea sunt doar o parte dintre intervenţii.

Conform sursei citate, pompierii au intervenit şi în alte localităţi precum Grădina, unde au fost inundate o casă şi o curte, dar şi Hârşova, unde au fost inundate trei case şi trei curţi.

Reclamaţii de la cetăţeni a primit şi Regia Autonomă Judeţeană de Apă (RAJA) Constanţa.

În urma ploilor abundente ce au depăşit cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare din judeţul Constanţa, într-un interval scurt de timp, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 9 reclamaţii în Constanţa, zona Tomis Nord şi zona Butoaie din Staţiunea Mamaia, şi 3 reclamaţii din Eforie Nord. Echipele de intervenţie ale RAJA, echipate cu vidanje, wome şi pompe de mare putere, răspund în prezent la toate solicitările primite la dispeceratul societăţii, intervenind pentru scoaterea apei din subsoluri şi pentru degajarea carosabilului”, a informat RAJA Constanţa

Recomandări

Un copac căzut peste 4 mașini în Aleea Rozelor

In urma furtunii de aseară, un copac a căzut peste 4 mașini parcate pe Aleea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *