joi , 15 aprilie 2021 8:40 am
Iasi booked.net
-1°C

Furnizarea apei potabile este întreruptă astăzi în mai multe zone din Iași

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă de 100 mm diametru, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă joi 19 decembrie 2019, până la ora estimată 14.00, către utilizatorii de pe străzile Țicăul de Jos și Scăricica (parțial). 
În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă joi 19 decembrie 2019, până la ora estimată 15.00, către utilizatorii din localitățile Sculeni, Victoria, Luceni, Icușeni și Stânca.
În vederea înlocuirii unui robinet vană defect, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă joi 19 decembrie 2019, până la ora estimată 14.00, către utilizatorii de pe străzile Petre Țuțea (pațial), Carpați (parțial) și șoseaua Nicolina (parțial).
Pentru a elimina cat mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Recomandări

Maria Simionescu, fostul şef al Direcţiei Economice de la Primăria Iaşi, a încetat din viaţă

Maria Simionescu, fost director al Direcţiei Generale Economice şi Finanţe Publice Locale de la Primaia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *