miercuri , 19 ianuarie 2022 1:28 am
Iasi booked.net
-1°C

Furnizarea apei, întreruptă astăzi pe zece străzi din Iași

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă, miercuri 11 decembrie 2019, până în jurul orelor 13:00, către utilizatorii de pe șoseaua Nicolina (parțial) și străzile Carpați, Petre Țuțea, din municipiul Iași.

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă, miercuri 11 decembrie 2019, până în jurul orelor 14:00, către utilizatorii de pe strada Cerna, din municipiul Iași. 

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă, miercuri 11 decembrie 2019, până în jurul orelor 13:00, către utilizatorii de pe străzile Rojniță, Răchiți, Vânători, Ateneu, Dudescu, din municipiul Iași.

Pentru a elimina cât mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Recomandări

Facturile APAVITAL S.A. pot fi plătite și prin intermediul platformei ghiseul.ro

Începând de marți 4 ianuarie 2022, facturile emise de APAVITAL S.A. Iași pot fi plătite …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *