miercuri , 20 noiembrie 2019 2:05 pm
Iasi booked.net
-1°C

Fotografia din Londra, devenită virală în ziua alegerilor

O instalație luminoasă cu mesajul ”Mi-e dor de tine!” a fost amplasată în centrul Londrei, la Canary Wharf, fotografia care surprinde momentul devenind virală pe rețelele sociale chiar în ziua alegerilor prezidențiale, în condițiile în care românii sunt a doua cea mai mare comunitate de străini din Regatul Unit, după polonezi, și se află pe locul doi în topul prezenței la urne, în diaspora.

Inițiativa face parte, de fapt, dintr-un proiect de design ”Lights ON Romania”, parte a unui festival al luminilor conceput la Cluj-Napoca și aflat la a doua ediție, scrie hotnews.ro.
”În 2019 mesajul e mai actual decât oricând. În 2019 nevoia de dor e mai mare decât oricând. Mi-e Dor de Tine e poate cea mai frumoasă declarație pe care limba română o poate cuprinde, pentru că și dor este un cuvânt intraductibil. (…) Îl transmitem celei mai mari comunități românești din Europa. Prin instalația care va fi un punct de reuniune cel puțin virtuală între Londra și Cluj-Napoca, între două comunități mari de români despărțiți de viață”, spun inițiatorii acestui proiect.

Recomandări

Așa vor arăta buletinele de vot pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale

Buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale în 2019 a fost aprobat de Biroul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *